Over ons

Dit is wie wij zijn.

Als zoon van een bakker die voor zijn ambacht en kwaliteit stond, heb ik van jongs af aan geleerd dat je ambacht eert door oog te houden op het eindproduct. Daarnaast leerde ik door fasen te doorlopen met afgesproken stappen en met focus op de wensen van de klant. Het verduurzamen, bouwen en verbouwen van utilitaire projecten kent dezelfde aandacht en focus. Het gebouw moet het werkproces van de klant faciliteren, dan komen de mensen die het gebouw gebruiken tot hun recht en floreren zij in hun werkomgeving.

BouwHeeren

Als projectmanager heb ik bij mijn voorgaande werkgevers hetzelfde ervaren. Ik heb ervaren dat kwaliteit, klantvraag en de focus op het proces de uitgangspunten moeten zijn bij projecten. Wanneer je die uitgangspunten neemt, in plaats van het bouwproces zelf, leidt dat tot tevreden klanten. Daarnaast worden projecten dan sneller een succes binnen de kaders van tijd en geld. Dit gedachtengoed borgen wij in alle projecten. Zo focussen wij ons op de klant(omgeving), de vraag van de klant en de kwalitatieve invulling. We werken graag op een innovatieve wijze samen met onze ketenpartners. Zo zorgen wij, in een duurzame samenwerking, dat het eindresultaat op de juiste manier vormgegeven en opgevolgd wordt. Deze ervaringen zijn samengevoegd in onze cultuur

Wij streven naar kwaliteit voor de klant waarbij we open en eerlijk communiceren. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen en creëert een gezamenlijk belang. Wij zijn: trots, behulpzaam, zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk en klantgericht. In andere woorden: Heeren. In mijn privé sportomgeving heb ik geleerd dat als je een spel beheerst, samenwerkt als een team, elkaar helpt en het gezamenlijk doel nastreeft een spel zuiver gespeeld kan worden. Er is geen behoefte aan overtredingen, vreemde uitspattingen naar elkaar maar juist het genot in het samenspel tussen jouw team, de tegenstander en de leiding. Dit team was genaamd de Heeren van 5 en de basis voor de naam BouwHeeren.

Het logo van BouwHeeren bestaat uit utilitaire toonaangevende gebouwen in/uit Nederland. Dit geeft ons werkgebied aan, namelijk: Nederland, utilitair en B2B. De gebouwen hebben een overlap omdat de verduurzaming een integrale aanpassing is waarbij oplossing mogelijk zijn over meerdere gebouwen.

De gebouwen variëren van kleur. De groene gebouwen zijn energie neutraal of leveren zelfs energie terug. De grijze gebouwen vertegenwoordigen 85% van het bestaande vastgoed dat per 1-1-2023 energie label C moeten hebben en 1-1-2030 energielabel A.

Het lettertype is statig als een Heer: open, eerlijk en transparant.